Indendørstræning i Midtjylland

Online tilmelding: Send kontaktformular under "Kontakt".
Ellers: Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller tlf. 5194 0199

Jeg tilbyder løbende hold med forskellig træning fra almindelig lydighed, hvalpetræning til klikkertræning, rally-lydighed, tricks, temahold m.m.

Pt. har jeg ingen planlagte hold.

 

For alle hold hos Hund og Adfærd gælder i øvrigt:

 

LÆS DYREFONDETS ARTIKEL om at gå til træning: "Alle hundeejere bør gå til træning".

 

Om holdtræningen:

Under holdtræningen arbejder vi på at styrke samarbejdet mellem dig og din hund. Du vil lære nogle forskellige almene træningsøvelser, som er en rigtig god inspiration til mental aktivering af enhver hund i dagligdagen. Samtidig kan øvelserne give din hund nogle gode basiskompetencer i dens hverdag som familiehund. Positiv hundetræning kan langt henne ad vejen være med til at forebygge adfærdsproblemer, da du gennem træningen opfylder hundens basale behov for aktivering, samtidig med at du opbygger et godt samarbejde med den. Når du går på et hold, kan du også styrke din hunds socialisering ift. artsfæller, hvilket er vigtigt for enhver hund.

Hovedformålet er altså på et hold at styrke samarbejdet med din hund samt opfylde dens behov for aktivering mentalt og socialt. Har hunden deciderede adfærdsproblemer, er der mulighed for at arbejde med disse gennem et hjemmebesøg eller evt. enetimer. Alvorlige adfærdsproblemer kan derfor ikke løses alene ved holdtræningen alene, da det kræver en mere dybdegående undersøgelse og behandling.

 

VIGTIG INFO:

NÆRMERE INFO SAMT TILMELDING:
Hundetræner: Lene Kristiansen - Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller tlf: 51 94 01 99.

TRÆNINGSPLADS:
8763 RASK MØLLE
Cirka 14 km syd for Brædstrup, 18 km vest for Horsens Klik her for Krak kort.
 

VACCINATION: Hunden skal have en basis vaccination for at gå til hundetræning.

UDVIDET ANSVARSFORSIKRING: hunden skal have en udvidet ansvarsforsikring inden træningsstart. Denne forsikring dækker skader påført af hunden overfor en ikkesagesløs person som en træner ifm. træningen. Dette dækker den almindelige ansvarsforsikring ikke. Undtaget er dog: Agria, Dyrekassen Danmark samt Tryg. Jeg noterer første gang, om du selv har undersøgt, hvorvidt din forsikring dækker sådanne skader.

BETALING: Du vil modtage en e-mail med en faktura før opstart. Betalingsfristen vil være før træningsstart.

HUNDERACER: Alle lovlige racer er velkomne til at deltage i holdtræningen.

 

Reference fra tidligere kunde:

”Jeg har flere gange deltaget i hundetræning hos Lene med mine to tæver, som ikke bryder sig om andre hunde. Lenes tilgang til at takle mit problem, har været super god, og begge hunde voksede med opgaven. Jeg har nu meget lettere ved at have dem med i byen, og jeg har fået nogle gode og alsidige redskaber til at aktivere mine hunde i dagligdagen på.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre at deltage i holdtræning hos Lene samt rådføre sig med hende, når adfærden driller”.
Karina Hartmann – Aut. Veterinærsygeplejerske

 

Holdtræning