Hundetræning i Midtjylland v 8740 Brædstrup

Online tilmelding: Send kontaktformular under "Kontakt".
Ellers: Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller tlf. 5194 0199

TRÆNINGSPLADS MED INDEFACILITETER!

 

Hold som starter onsdag i august 2019:

 

SAMARBEJDE OG MOTIVATION - Start 28/8: Kl. 8.30-9.45

For alle begyndere + let øvede. 2 PLADSER!

Hvalpe fra 2 mdr., unghunde samt voksne hunde er velkomne.

Jeg tager i undervisningen hensyn til hver enkelt kursists træningsniveau, og tilsigter at tilrettelægge træningen så både begyndere og øvede får udbytte af det. Hundene er i line under træningen - i legepausen deler vi hundene op efter alder, størrelse og temperament. På dette hold træner begynderkursister øvelser som eksempelvis kontakt, sit, dæk, plads, gå pænt i snor, indkald samt andre lignende grundlæggende øvelser. Let øvede kursister bliver også introduceret til lidt mere udfordrende og sjove nye øvelser.
Kom og få nogle lærerige og HYGGELIGE formiddage sammen med os.
6 gange af 1,15 time: 720 kr. (+ 90 kr. kontant for leje af bane + hal til stedets ejere).

 

HVALPETRÆNING - Start 21/8: Kl. 19.00-19.55 - FYLDT!

På dette hold træner vi øvelser som eksempelvis kontakt, sit, dæk, plads, gå pænt i snor, indkald samt andre lignende grundlæggende øvelser. Vi afholder midtvejs i timen en legepause, hvor vi har mulighed for at dele hundene op efter behov. Undervejs i forløbet vil jeg snakke om relevante hvalpeemner som fx indlæring, socialisering og aktivering.
8 gange: 720 kr. (+ 120 kr. kontant for leje af bane + hal til stedets ejere).

 

SAMARBEJDE OG MOTIVATION - Start 21/8: Kl. 20.05-21.00 - FYLDT!

For alle begyndere + let øvede. Unghunde fra 6, mdr. og voksne hunde er velkomne. 

Jeg tager i undervisningen hensyn til hver enkelt kursists træningsniveau, og tilsigter at tilrettelægge træningen så både begyndere og øvede får udbytte af det. Hundene er i line under træningen - i legepausen deler vi hundene op efter alder, størrelse og temperament. På dette hold træner begynderkursister øvelser som eksempelvis kontakt, sit, dæk, plads, gå pænt i snor, indkald samt andre lignende grundlæggende øvelser. Let øvede kursister bliver også introduceret til lidt mere udfordrende og sjove nye øvelser.
8 gange: 720 kr. (+ 120 kr. kontant for leje af bane + hal til stedets ejere).

 

 

For alle hold hos Hund og Adfærd gælder i øvrigt:

 

Om holdtræningen:

Under holdtræningen arbejder vi på at styrke samarbejdet mellem dig og din hund. Du vil lære nogle forskellige almene træningsøvelser, som er en rigtig god inspiration til mental aktivering af enhver hund i dagligdagen. Samtidig kan øvelserne give din hund nogle gode basiskompetencer i dens hverdag som familiehund. Positiv hundetræning kan langt henne ad vejen være med til at forebygge adfærdsproblemer, da du gennem træningen opfylder hundens basale behov for aktivering, samtidig med at du opbygger et godt samarbejde med den. Når du går på et hold, kan du også styrke din hunds socialisering ift. artsfæller, hvilket er vigtigt for enhver hund.

Hovedformålet er altså på et hold at styrke samarbejdet med din hund samt opfylde dens behov for aktivering mentalt og socialt. Har hunden deciderede adfærdsproblemer, er der mulighed for at arbejde med disse gennem et hjemmebesøg eller evt. enetimer. Alvorlige adfærdsproblemer kan derfor ikke løses alene ved holdtræningen alene, da det kræver en mere dybdegående undersøgelse og behandling.

Jeg tilbyder løbende hold med forskellig træning fra almindelig lydighed, hvalpetræning til klikkertræning, rally-lydighed, tricks, temahold m.m.

 

VIGTIG INFO:

NÆRMERE INFO SAMT TILMELDING:
Hundetræner: Lene Borggaard Kristiansen
Mail: lene@hundogadfaerd.dk eller tlf: 51 94 01 99.

TRÆNINGSPLADS:
Hallevej 1, Grædstrup, 8740 Brædstrup
7 km. vest for Brædstrup, 24 km. syd for Silkeborg, 24 km. nord-vest for Horsens, 14 km. fra Them.
Klik her for Krakkort.
 

VACCINATION: Hunden skal have en basis vaccination for at gå til hundetræning.

UDVIDET ANSVARSFORSIKRING: hunden skal have en udvidet ansvarsforsikring inden træningsstart. Denne forsikring dækker skader påført af hunden overfor en ikkesagesløs person som en træner ifm. træningen. Dette dækker den almindelige ansvarsforsikring ikke. Undtaget er dog: Agria, Dyrekassen Danmark samt Tryg. Jeg noterer første gang, om du selv har undersøgt, hvorvidt din forsikring dækker sådanne skader.

BETALING: Du vil modtage en e-mail med en faktura før opstart. Betalingsfristen vil være før træningsstart.

HUNDERACER: Alle lovlige racer er velkomne til at deltage i holdtræningen.

 

Reference fra tidligere kunde:

”Jeg har flere gange deltaget i hundetræning hos Lene med mine to tæver, som ikke bryder sig om andre hunde. Lenes tilgang til at takle mit problem, har været super god, og begge hunde voksede med opgaven. Jeg har nu meget lettere ved at have dem med i byen, og jeg har fået nogle gode og alsidige redskaber til at aktivere mine hunde i dagligdagen på.
Jeg vil til en hver tid anbefale andre at deltage i holdtræning hos Lene samt rådføre sig med hende, når adfærden driller”.
Karina Hartmann – Aut. Veterinærsygeplejerske

 

Holdtræning